Latvusmassan ja kantojen korjuumahdollisuudet satellittikuvatulkintaan perustuen - Muinonen, Eero; Anttila, Perttu; Heinonen, Jaakko; Mustonen, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Muinonen E., Anttila P., Heinonen J. and Mustonen J. (2013). Estimating the bioenergy potential of forest chips from final fellings in Central Finland based on biomass maps and spatially explicit constraints. Silva Fennica 47(4), article 1022.
Tutkimusseloste
Keywords: metsäenergia; potentiaali