Perennoilla voi koristaa monta paikkaa - Juhanoja, Sirkka (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Perennoja on pidetty paljon työtä vaativina koristekasveina. On aika muuttaa käsityksiä, sillä monikäyttöisillä perennoilla voidaan luoda näyttäviä ja helppohoitoisia istutuksia viheralueille ja kotipihoihin.
Keywords: Pu; Ka; perennat; monivuotiset kasvit; lajikkeet; koristekasvit; viheralueet; pihat; maanpeitekasvit; kaupunkisuunnittelu; lajit