Kasvutunnelit tulossa avomaan vihannesviljelyyn - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Kasvutunnelit ovat yleistyneet maailmalla niin marjakasvien, matalien hedelmäpuiden kuin vihannestenkin viljelyssä. Myös Suomessa näitä kevytrakenteisia ja edullisia tunneleita on kokeiltu mansikan ja vadelman viljelyssä. Kasvutunnelit sopivat etenkin varhaisviljelyyn ja syystuotantoon.
Keywords: Pu; Ka; Ta; Skotlanti; vihannekset; tunnelit; viljely; kasvihuoneet; muovihuoneet; muovitunnelit; kasvinsuojelu; kasvutunnelit; avomaan vihannekset; mansikka; vadelma