Verhoseinäisessä pihatossa ilma vaihtuu hyvin - Kivinen, Tapani (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Perinteisten kylmä- ja lämminpihattojen lisäksi eläimille on nyt tarjolla viileä pihatto. Sen mahdollistaa verhoseinän yleistyminen lypsykarjarakennuksen ilmanvaihtoratkaisuna. Verhoseinä näyttää toimivan niillä suomalaisilla pioneeritiloilla, joissa sitä on kokeiltu.
Keywords: Ko; verhoseinäpihatto; pihatot; ulkokasvatus; lypsykarja; seinät; rakentaminen; ilmanvaihto; ilmastointi