Koivun paakkutaimien istutus kesällä - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Jaana Luoranen, Risto Rikala, Timo Saksa, Heikki Smolander, Sakari Lilja ja Tenho Hynönen. 1999. Koivun paakkutaimien istutus kesällä. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 749. 22 s. ISBN 951-40-1700-5.
Ilmoitus