Sikalan typpitasetta voi parantaa. - Laurinen, Pasi (Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2002)
Sikalan typpipäästöjä pystyy vähentämään vaiheruokinnalla sekä rehujen tarkalla suunnittelulla ja sekoittamisella. Ilman kanssa suoraan kosketuksissa olevan sonnan määrää pitää pyrkiä vähentämään ja levittämään lanta kasvukauden alussa.
Nimekkeen selvennys: Nitrogen balance of piggery can be improved..
Keywords: Ko; pig; nitrogen