Tattarikauraleipä on maistuvaa ja terveellistä - Jantunen, Sari (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Me kaikki haluamme leivältämme hyvää makua ja rakennetta. Gluteenittoman leivän laadussa on usein toivomisen varaa. Siksi uusi tattarikauraleipä on tervetullut vaihtoehto keliaakikoille ja mahdollisesti myös muille erikoisruokavaliota noudattaville.
Keywords: Re; tattari; kaura; leipä; leipominen; terveys; keliakia; gluteeni; diabetes