Kuivikemarkkinat muutosten alla - Manni, Katariina; Högel, Heidi; Saastamoinen, Markku; Frondelius, Lilli; Huuskonen, Arto (Suomen Siipikarjaliitto, 2023)
Kuivikemarkkinat ovat suurten muutosten alla. Paineet turpeen käytön vähentämiseksi ja kilpailun kiristyminen kuivikemateriaaleiksi sopivista raakaaineista ovat keskeisiä syitä muutosten taustalla.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2812/12 05 01 02/2023)
Keywords: kuivike; turve; siipikarja; broilerit