Energiasta vaihtoehto elintarviketuotannolle - Laurila, Ilkka P (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Ensi vuonna voimaan astuva tukiuudistus, viljan alhaiset tuottajahinnat ja mahdollisesti myös sokeriuudistus vapauttavat peltoalaa elintarviketuotannosta. Mitä tilalle? Ainakin kesantoalan ennakoidaan kasvavan. Entä uudet kasvit?
Keywords: Ma; energiantuotanto; energiaviljelmät; energiakasvit; bioenergia; ruokohelpi; kestävä kehitys