Varastoi orgaaniset lannoitteet huolella ja suunnittele levitys hyvin - Tontti, Tiina; Kapuinen, Petri (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Orgaanisten lannoitevalmisteiden toimiva peltopatterointi vaatii suunnittelua. Myös lannoitteen annosteluun sekä levitystapoihin tulee kiinnittää huomiota. Lietepohjaisten orgaanisten lannoitevalmisteiden satovasteet ovat yleensä vaatimattomia ilman täydennyslannoitusta.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Ympäristönsuojelu; orgaaniset lannoitteet; fosfori; eloperäiset lannoitteet; ravinteet; typpi