Sonnit tarvitsevat riittävästi tilaa - Tuomisto, Leena; Huuskonen, Arto (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Sopivan väljissä oloissa sonnit kasvavat hyvin, pysyvät terveinä ja pystyvät toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistään. Ahtaudesta sen sijaan seuraa monenlaisia ongelmia.
Keywords: Ko; sonnit; nautakarja; ruokinta; hyvinvointi; eläinten käyttäytyminen; kasvu; navetat; tila; karsinat