Taimikot kuntoon - Hakkila, Pentti (Luonnonvarakeskus, 2016)
Kirja: Saksa, Timo, Miina, Jari & Uotila, Karri. 2016. Taimikonhoito – tavoitteet, menetelmät ja kustannukset. Metsäkustannus ja Luke. 128 s.
Kirja-arvostelu