Nurmipalkokasvisäilörehuista maitoa - Tuori, Mikko; Syrjälä-Qvist, Liisa (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Nurmipalkokasvisäilörehuja voidaan käyttää lypsylehmillä yksinomaisenakin karkearehuna, mutta suositeltavampaa on käyttää niitä seoksina nurmiheinäkasvisäilörehun kanssa. Tällöin typen hyväksikäyttö paranee ja puna-apilan mahdolliset haittavaikutukset tiinehtymiseen poistuvat.
Keywords: Ko; nurmipalkokasvit; apilat; sinimailanen; säilörehu; lypsykarja; lehmät; ruokinta; maito