Lietelantaa ei saa levittää pitkään nurmeen - Nysand, Matts; Suokannas, Antti; Saarisalo, Eeva; Heikkilä, Terttu; Jauhiainen, Lauri; Taimisto, Anna-Maija; Jaakkola, Seija (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Lietelannan hajalevitys pitkään nurmeen lisää lypsylehmille syötettävän säilörehun bakteeri-itiömäärää haitallisen paljon. Levitys myös lyhyeen kasvustoon voi olla haitallista, jos lietettä on paljon.
Keywords: Ko; lietelanta; nurmet; maidontuotanto; rehut; säilörehu; säilörehun valmistus; lypsykarja; lehmät; bakteeri-itiöt; sadonkorjuu; levitys; lannoitus