Turvallisia kasviksia kuluttajille - Kuisma, Risto; Lehto, Marja; Kymäläinen, Hanna-Riitta; Määttä, Jenni; Mäki, Maarit (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Kasvisten turvallisuus on noussut huomion kohteeksi, kun useiden ruokamyrkytystapausten lähteeksi on voitu osoittaa tuoreet kasvikset. Osa epidemioista olisi todennäköisesti voitu välttää aiempaa tehokkaammalla omavalvonnalla ja paremmalla tuotantohygienialla.
Keywords: Re; ruokamyrkytys; vihannekset; mikrobiologia; elintarvikehygienia; yritykset