Ruokonata ei vedä vertoja timotei-nurminadalle hevosrehuna - Sormunen-Cristian, Riitta; Heikkilä, Terttu; Särkijärvi, Susanna; Rinne, Marketta (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Varhaisella kasvuasteella valmistettu ruokonatasäilörehu sopii hevosten ruokintaan. Se ei kuitenkaan ole timotei-nurminatasäilörehun veroista. Ruokonatasäilörehun käymislaatu on hyvä, mutta sulavuus, rehuarvo ja maittavuus selvästi huonompaa kuin samaan aikaan korjatun timotei-nurminatasäilörehun.
Keywords: Ko; hevostalous; hevonen; ruokinta; rehut; säilörehu; rehukasvit; ruokonata; timotei; nurminata; sadonkorjuu; korjuuajankohta; maittavuus