Männyn neulasten ravinnepitoisuuksien (N, P, K) vaihtelu metsäojitusalueilla - Moilanen, Mikko; Saarinen, Markku; Silfverberg, Klaus (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Moilanen, M., Saarinen, M. & Silfverberg, K. 2010. Foliar nitrogen, phosphorus and potassium concentrations of Scots pine in drained mires in Finland. Silva Fennica 44(4): 583–601.
Tutkimusseloste
Keywords: fosfori; kalium; mänty; ravinteet; turvemaa; typpi