Lisää asiantuntijuutta ja verkoston voimaa! - Anttila, Suvi; Rikkonen, Pasi (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Otsikkoon voi kiteyttää maatilojen ja maaseutuyritysten tulevaisuuden tarpeet neuvonnalle ja tutkimukselle. Monipuolisen asiantuntijuuden rinnalle tarvitaan syvää erikoisosaamista, sähköisiä toimintamuotoja ja uusia yritysmahdollisuuksia.
Keywords: Ma; tutkimus; maatalousneuvonta; maatalousyritykset; verkostoituminen; yhteistyö; tietoliikennetekniikka