Naudanlihantuotannon ympäristövaikutuksia vähennetään tarkentamalla tuotantotapoja - Pulkkinen, Hannele (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kansainvälisten tutkimusten mukaan yhdistetystä maidon- ja lihantuotannosta saatavan naudanlihakilon päästöt ovat pienemmät kuin pihvilihakarjan tuotannossa. Laajassa hankkeessa selvitetään ensimmäistä kertaa, millä tavoin suomalainen naudanlihantuotanto vaikuttaa ympäristöön.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Kasvinsuojelu; hiilijalanjälki; naudanlihantuotanto; ympäristövaikutukset