Tarjolla luomuvihanneksia teollisuuden tarpeisiin - Suojala, Terhi; Kallela, Marja; Nissinen, Anne; Vanhala, Petri (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Luomuvihannesten tuotanto on vähitellen lisääntynyt, mutta niiden käyttö teollisuudessa on vasta lapsenkengissään. Yhtenä syynä lienee luomutuotannon vaativuus. Niinpä MTT:ssa etsitään konsteja luomuvihannesten viljelyvarmuuden ja tuotannon tehokkuuden lisäämiseksi.
Keywords: Pu; avomaanvihannekset; luonnonmukainen viljely