Antropogeeniset vaikutukset mustikkatyypin kaupunkimetsien aluskasvillisuuteen Etelä-Suomessa - Malmivaara, Minna; Löfström, Irja; Vanha-Majamaa, Ilkka (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Malmivaara, M., Löfström, I. & VanhaMajamaa, I. 2002. Anthropogenic effects on understorey vegetation in Myrtillus type urban forests in southern Finland. Silva Fennica 36(1): 367–381.
Tutkimusseloste
Keywords: aluskasvillisuus; kaupunkimetsät; kulutus; pirstoutuminen