Niukasti lannoitettu taimi satsaa juurimassaan, runsas lannoitus vähentää puuaineksen selluloosan määrää - Kaakinen, Seija (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus julkaisusta: Kaakinen Seija, Jolkkonen Annika, Iivonen Sari & Vapaavuori Elina. 2004. Growth, allocation and tissue chemistry of Picea abies seedlings affected by nutrient supply during the second growing season. Tree Physiology 24: 707-719.
Julkaisusatoa
Keywords: kasvun allokaatio; kuusen taimet; lannoitus; solukemia