Kestorikkakasvit yleistyvät kevätviljapelloilla - Salonen, Jukka; Hyvönen, Terho; Jalli, Heikki (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Kestorikkakasvit uhkaavat viljantuotantoa. Juolavehnä on lajeista yleisin ja haitallisin, mutta myös pelto-ohdake ja peltovalvatti menestyvät erityisesti luomupelloilla. Tyypillisiä nurmiviljelyn rikkakasveja ei juuri tavata Etelä-Suomen viljapelloilla.
Keywords: Ta; rikkakasvit; kevätviljat; kasvillisuuskartoitus; juolavehnä; kasvinsuojeluruiskutus; nurmet; levinneisyys