Kesäkurpitsan ja suippokaalin satojen runsaus yllätti pohjoisessa - Räty, Anu; Järvelin, Vesa; Ylijoki, Janne; Kekkonen, Hanna; Soppela, Kaisa (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kaalit ja kesäkurpitsa menestyivät Pohjois-Suomen oloissa, ja osa vihanneksista tuotti jopa yllättävän suuren sadon.
Keywords: Pu; Ka; kesäkurpitsa; keräkaali; kaalit; vihannesviljely; sato; satotappiot