Männyn ja kuusen luontainen uudistuminen metsänrajalla Pohjois-Suomessa - Juntunen, Vesa; Neuvonen, Seppo (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Juntunen, V. & Neuvonen, S. 2006. Natural regeneration of Scots pine and Norway spruce close to the timberline in northern Finland. Silva Fennica 40(3): 443–458.
Tutkimusseloste
Keywords: Pohjois-Suomi; kuusi; luontainen uudistuminen; metsänraja; mänty