Boori-, fosfori- ja typpilannoituksen vaikutus kasvuhäiriöistä kärsivien kuusikoiden latvusten toipumiseen - Saarsalmi, Anna; Tamminen, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Saarsalmi, A. & Tamminen, P. 2005. Boron, phosphorus and nitrogen fertilization in Norway spruce stands suffering from growth disturbances. Silva Fennica 39(3): 351–364.
Tutkimusseloste
Keywords: kasvuhäiriöt; kuusikot; lannoitus; latvus; toipuminen