Syysrypsin voi kylvää samanaikaisesti suojaviljan kanssa - Tuulos, Antti; Mäkelä, Pirjo (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Syysrypsin viljelyalan kasvamista Suomessa hidastavat huonot kokemukset talvehtimisesta ja aikainen kylvöajankohta heinäkuussa. Niinpä syysrypsin kylvö ei onnistu samalle lohkolle aikaisimmankaan kevätviljan jälkeen. Vaihtoehto kylvämiselle heinäkuussa voi kuitenkin olla syysrypsin kylväminen samanaikaisesti suojaviljan kanssa.
Keywords: Ka; rypsi; syysrypsi; öljykasvit; vilja; kylvö; hajakylvö; sato; lajikkeet; viljelymenetelmät