Uusia kevätvehnälajikkeita saatiin vihdoinkin - Salo, Yrjö; Kontturi, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Lajikelistalle otettiin vuonna 2001 peräti kolme uutta kevätvehnälajiketta: aikainen Anniina ja myöhäiset Kruunu sekä Vinjett. Pitkän odottelun jälkeen saatiin vaihtoehtoja Tjalve ja Mahti-kevätvehnille.
Keywords: Ka; kevätvehnä; Triticum aestivum; lajikkeet; sato; aikaisuus