Missä muodossa rauta porsaille - Suomi, Kaija; Töllinen, Marita (fi, 1991)
Raudananto porsaille pistoksena on ehdottomasti varmin tapa. Kaikilla porsaankasvattajilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta siihen. Vanha konsti, turpeen anto porsaille kostutettuna rautasulfaatti-vesiliuoksella, osoittautui hyväksi. Työtä ja aikaa se kyllä vaatii, mutta menetelmänä se on halpa. Turvetta tonkiessaan porsaat myös oppivat syömään rehua varhain.