Istutuskauden pidentäminen kuusen paakkutaimilla: kuivuus-kasvuvaihdedynamiikkaan ja käsittelymenetelmiin liittyvät riskit - Helenius, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus opinnäytteestä: Helenius, Pekka. 2004. Extension of the planting period of Norway spruce container seedlings: risks related to the drought – growth stage dynamics and handling practices. Dissertationes Forestales 3. 46 s. + liitteet. Väitöskirja.
Julkaisusatoa
Keywords: istutuskauden pidentäminen; kuusen paakkutaimet; riskit