Suositukset rakeisten kierrätyslannoitevalmisteiden fysikaalisille ominaisuuksille - Seppänen, Ari-Matti; Kapuinen, Petri; Vasara, Erkki; Rasa, Kimmo (Luonnonvarakeskus, 2025)
Rakeisia kierrätyslannoitevalmisteita on kehitetty maatalouden käyttöön jo vuosikymmenten ajan. Vaikka näille tuotteille on syntynyt vakiintuneet markkinat sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ei niiden fysikaalisille ominaisuuksille ole luotu yleisiä standardeja. Tässä tietokortissa esitellään Luken suosituksia näille fysikaalisille ominaisuuksille perustuen Luken tutkimustuloksiin.
Keywords: kierrätyslannoitevalmiste; fysikaaliset ominaisuudet