Kasvinsuojelulle tarvetta myös härkäpapupellolla - Jalli, Heikki; Huusela-Veistola, Erja; Jalli, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Härkäpapua viljeltiin vuonna 2009 lähes 2 300 hehtaarilla. Edellisvuoteen verrattuna viljelyala kasvoi, kolminkertaiseksi. Tulevaisuudessa onkin syytä kiinnittää huomiota kasvintuhoojiin, sillä viljelyalan kasvaessa korostuvat usein myös kasvinsuojeluongelmat.
Keywords: Ta; härkäpapu; kasvinsuojelu; viljelyvarmuus; torjunta-aineet; tuhoeläimet; kasvitaudit