Kasvinsuojeluaineiden käyttäjille tietoa työturvallisuudesta - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Koponen, Milja. 2010. Kasvinsuojeluaineet ja työturvallisuus. Työturvallisuuskeskus TTK, maatalousalojen ja metsäalan työalatoimikunnat. 32 sivua
Uutisia