Kesäkuun lyhytpäiväkäsittely ei paranna taimien maastomenestymistä kesäistutuksissa - Luoranen, Jaana; Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Selostus artikkelista: Luoranen, J. ja Rikala, J. 2012. Early season short-day treatment did not affect the field performance of Pinus sylvestris container seedlings in summer planting. Scandinavian Journal of Forest Research 27(5): 420-423.
Julkaisusatoa
Keywords: kesäistutus; lyhytpäiväkäsittely; maastomenestyminen