Turvekuivike ehkäisee vieroitusripulia - Suomi Kaija (Yhtyneet Kuvalehdet, 1999)
Kuivikkeena käytetty turve vähensi porsiden ripulisuutta ja lääkityksen tarvetta verrattuna kutterinlastuun. Rautaa sisältävä turve paransi myös porsaiden veren hemoglobiiniarvoja.
Keywords: Ko; porsaat; kuivike; turve; ripuli