Palkokasveja kokoviljasäilörehuihin! - Nykänen, Arja; Rinne, Marketta; Jauhiainen, Lauri (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
MTT:n kokeissa todettiin, että vihantarehuherneen ja vehnän seos oli tuottoisin kokoviljasäilörehun tuotannossa: reheväkasvuinen herne tuottaa massaa, on hyvin sulavaa ja sen valkuaispitoisuus on korkea. Myös virnat tuottavat paljon biomassaa ja niiden valkuaispitoisuus on korkea, mutta sulavuus ei ole juuri viljoja korkeampi.
Keywords: Ko; palkokasvit; herne; valkuaispitoisuus; sulavuus; nautakarja