Lentoaluksesta suoritettavan laserkeilauksen ja digitaalisten ilmakuvien käyttö puustotunnusten ennustamisessa puulajeittain - Packalén, Petteri (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste väitöskirjasta: Packalén, P. 2009. Using airborne laser scanning data and digital aerial photographs to estimate growing stock by tree species. Dissertationes Forestales 77.
Väitöskirjaseloste