Kangasmaan ominaisuuksien ajalliset muutokset Etelä-Suomessa - Tamminen, Pekka; Derome, John (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Tamminen, P. & Derome, J. 2005. Temporal trends in chemical parameters of upland forest soils in southern Finland. Silva Fennica 39(3): 313–330.
Tutkimusseloste
Keywords: kangasmaan ominaisuudet