Pelto-ohdake hallintaan mekaanisin menetelmin - Salonen, Jukka; Lötjönen, Timo (Luonnonvarakeskus, 2023)
Tietokortti sisältää ohjeita pelto-ohdakkeen hallintaan mekaanisin menetelmin. Tietokortissa on linkki animaatiovideoon, joka havainnollistaa pelto-ohdakkeen kasvua ja hallintakeinoja. Kortin asiasisältö perustuu Luken käynnissä olevien ja jo päättyneiden tutkimushankkeiden tuloksiin.
Keywords: rikkakasvit; kasvinsuojelu; luonnonmukainen viljely