Kevätvehnälajikkeet leipäviljantuotantoon - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Myllyvehnälajikkeella pitää olla korkea valkuaispitoisuus ja sakoluku. Lajikkeen on oltava riittävän aikainen ja satoisa.
Keywords: Ka; kevätvehnä; lajikkeet; leipävilja; valkuaispitoisuus; taudinkestävyys; sakoluku