Viljelijä voi torjua ilmastonmuutosta - Perälä, Paula; Esala, Martti; Regina, Kristiina (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Maapallon ilmasto lämpenee kasvihuoneilmiön seurauksena. Syynä ovat ihmisen toiminnan aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt ilmakehässä. Niitä voi jokainen meistä vähentää.
Keywords: Ka; Ys; kestävä kehitys; ympäristö; ympäristönsuojelu; tehokkuus; tuotanto; kuormitus; vesistönkuormitus; ilmastonmuutokset; kasvihuoneilmasto; hyvinvointi