Lisää luomukasviksia pelloilta - Kallela, Marja; Nissinen, Anne; Vanhala, Petri; Suojala-Ahlfors, Terhi; Jaakkola, Sirkka (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Luomuvihannesten tuotantoalat ja luomutilojen koko ovat kasvaneet. Tämä asettaa vaatimuksia viljelytekniikalle.
Keywords: Ta; Pu; puutarhakasvit; vihannekset; kaalit; luonnonmukainen maataloustuotanto; teollisuus; lajikkeet; kasvinsuojelu; sato