Seosrehun lämpenemistä voidaan hallita - Seppälä, Arja; Rinne, Marketta; Heikkilä, Terttu; Miettinen, Harri (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Kesän lämpö haastaa seosrehuruokinnan laadun hallinnan. Hyvä hygienia on rehun lämpenemisen keskeinen hallintakeino. Säilöntäaineilla saadaan tarvittaessa hidastettua pilaantumisprosessia.
Keywords: Ko; rehut; hygienia; lämpötila; mikro-organismit; säilöntäaineet