Luomuporsaiden ja -sikojen valkuaisruokinta. - Partanen, Kirsi (Maa- ja metsätalousministeriö (MMM), 2002)
Porsaiden ja nuorten lihasikojen valkuaistarve on suuri ja sen tyydyttäminen luonnonmukaisesti tuotetuilla rehuilla on vaativa, muttei kuitenkaan mahdoton tehtävä. Luonnonmukaisen kotieläintuotannon säädösten mukaan siat tulee ruokkia luomurehuilla, jotka ovat mieluiten omalla tilalla tuotettuja.
Nimekkeen selvennys: Protein feeding of organically produced piglets and fattening pigs..
Keywords: Ko; organic; piglets; fattening pigs; feeding; luomu; lihasika; porsas; ruokinta