Hakkuukoneen kuljettajien työtekniikka ensiharvennuksella - Ovaskainen, Heikki (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste väitöskirjasta: Ovaskainen, H. 2009. Timber harvester operators’ working technique in first thinning and the importance of cognitive abilities on work productivity. Dissertationes Forestales 79.
Tutkimusseloste