Lajikekokeiden koepaikkaverkko muuttuu - Laine, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Virallisten lajikekokeiden koepaikkaverkko muuttuu vuonna 2013. Jotta lajikekokeiden jatkuvuus voidaan turvata, kokeiden kenttätöistä yhä suurempi vastuu siirtyy MTT:n ulkopuolelle.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; lajikekokeet; koetoiminta