Terä- ja hydrauliikkaöljyistä ei nykykäytöllä vahinkoa taimille - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus artikkelista: Risto Lauhanen, Sirkka Sutinen, Minna Mäenpää ja Reetta Kolppanen. 1999. Ennakkotuloksia metsätyössä käytettävien öljyjen vaikutuksesta männyn ja hieskoivun taimien kasvuun, kuolemiseen sekä neulas- ja lehtivaurioihin. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 745:153-156.
Julkaisusatoa