Metsänarvostelijan muuttuva kokovartalokuva - Päivänen, Juhani (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Kirja: Haapanen, R. ja Hujala, T. (toim.): Taksaattorien taipaleelta. Sata ja yksi vuotta suomalaista metsänarviointia. Taksaattoriklubi 2009. 384 s. ISBN 978-952-92-6029-4.
Kirja-arvostelu