Pakkasvarastoitujen kuusen paakkutaimien sulatusajan ja -lämpötilan vaikutus maastomenestymiseen - Helenius, Pekka; Luoranen, Jaana; Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Helenius, P., Luoranen, J. & Rikala, R. 2004. Effect of thawing duration and temperature on field performance of frozen-stored Norway spruce container seedlings. Silva Fennica 38(3): 347–352.
Tutkimusseloste
Keywords: kuusen paakkutaimet; maastomenestyminen; pakkasvarastointi; sulatusaika; sulatuslämpötila