Biokaasulaitosten lopputuotteiden turvallisuutta tutkitaan - Torniainen, Merja; Maunuksela, Liisa (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Biokaasulaitosten käsittelyjäännöksistä saatavien lannoitevalmisteiden vaikutukset kasveihin tunnetaan vielä puutteellisesti. Niiden turvallisuutta selvitetään Eviran ja MTT:n yhteishankkeessa.
Keywords: Ka; Ta; biokaasu; lannoitteet; haitalliset aineet; liete; tuoteturvallisuus